CARPACCIO MED AVOCADOSALAT
(4 personer)

 

200 g kalvefilet i tynde skiver
1/2 dl olivenolie
1 spsk citronsaft
salt og peber
 

Avocadosalat:
1 avocado
citronsaft
50 g parmesanost
1 forårs løg
frisk basilikum
salt og peber

Pensl fire tallerkener med olie.

Læg kødskiverne på og dryp sammenpisket olie og citronsaft over. Krydr med salt og friskkværnet peber. Stil kødet koldt ca. 1 time.

Tag frugtkødet ud af avocadoen, skær det i små stykker og, dryp det med citron- saft. Høvl osten. Pil løget og skær det i ringe. Bland ost, avocadokød, løg og lidt friskhakket basilikum. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Læg avocadosalaten på kødet og pynt med basilikumblade. Server hvidt brød til.