Knækbrød II

Ingredienser:
1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkefrø
1 dl. græskarkerner
2.5 dl. hvedemel
1 dl. rugmel
1 tsk. slt
1 1/4 dl. olivenolie
2 dl. vand
1 æg til pensling - eller bare vand
et drys sesamfrø hørfrø eller birkes til sidst

Solsikkefrø og græskarkerne ristes gyldne på en tør pande, og alle ingredienserne blandes.

Dejen deles i 2 lige store stykker, og den rulles tyndt ud og derefter skæres den udrulle dej i passende stykker.

Pisk ægget og pensl stykkerne, hvorefter der drysses med enten sesamfrø, hørfrø eller birkes.

Bages i en 200 g varm ovn i 15-20 minutter til det er gyldent.


Hvis man vil, kan disse brød nemt varieres ved  at komme parmasanost og et drys rosmarin i den ene halvdel af dejen. eller birkes, spidskommen eller noget helt tredje